Υπηρεσίες

Στην dosmart.gr εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, με σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, ανάπτυξης και βελτιστοποίησης SEO – πάντοτε προσαρμόσιμες στις δυναμικές απαιτήσεις σας.

Web design & ecommerce

Ποιο είναι το κλειδί για μια ισχυρή online παρουσία; Σαφώς και θεμελιώδης είναι η σημασία μιας ιστοσελίδας φιλικής προς τον χρήστη, οπτικά ελκυστικής και λειτουργικής, που χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τάσεις σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο και άκρως απαιτητικό περιβάλλον.

Digital marketing

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, στη dosmart.gr δημιουργούμε καλαίσθητες και πλήρως λειτουργικές ιστοσελίδες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας για προβολή στο διαδίκτυο.

Επιπλέον υπηρεσίες ... Επωφεληθείτε από μια βελτιστοποιημένη κατασκευή ιστοσελίδας, αυτοματοποιημένη και 100% φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

κατασκευή ιστοσελίδας

Analytics By DoSmart.gr

Η DoSmart έχει αναπτύξη το δικό της λογισμικό δεδομένων ιστοσελίδων και παρέχετε δωρεάν στους πελάτες της για την καλύτερη κατανόηση των χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας.

logo design

Δημιουργία Λογότυπων

Η DoSmart.gr δίνει την δυνατότητα δημιουργίας λογοτύπων για την δική σας εταιρική ταυτότητα όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί σε συνδυασμό με την νέα σας ιστοσελίδα.

Δημιουργία eshop

Υπηρεσίες Εκμάθησης

Διαχειριστείτε εύκολα το site και το e-shop σας, ενώ απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα υπερσύγχρονα εργαλεία, οι τεχνολογικές εφαρμογές και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας.

Ελάτε να υλοποιήσουμε μαζί την ψηφιακή σας ταυτότητας.